Якщо у Вас виникли труднощі з тим, щоб замовити грошову оцінку або технічний паспорт в Тернополі, звертайтеся на bti.te.ua. У нас працюють фахівці, які не тільки якісно і швидко оформлять необхідні папери, а й допоможуть професійною порадою. На нашому сайті кожен зможе отримати професійну допомогу юриста безкоштовно, адже ми хочемо, щоб люди більше знали про закони і свої права. Знання законів і своїх прав допоможе Вам швидше рухатися в процесі оформлення та точно знати, які маніпуляції фахівці проводять з Вашою нерухомістю.

Оформлення документів. Бюро Технічної Інвентаризації в Тернополі

БТІ також проведе нормативну грошову оцінку землі, яку потрібно проводити раз в 5 років кожному власнику. Так як оцінку можуть здійснювати тільки особи, які отримали відповідні ліцензії і дозволи, ми оформимо всі необхідні документи. Така оцінка проводиться для визначення ціни ділянки, яка залежить від сотні факторів, які повинні враховуватися в обов’язковому порядку. Якщо Ви давно шукали БТІ в Тернополі, яке швидко, без проблем і переплат зробить всі необхідні маніпуляції і правильно оформить документи – Ви його знайшли! Ми працюємо на вигідних умовах, не вимагаючи від клієнтів переплат.

Технічний паспорт

Ми надаємо безліч послуг, в тому числі і експертну оцінку майна. Якщо Вам необхідна ця послуга, доручіть її професіоналам, адже проведення оцінки – довгий, кропіткий процес, від результату якого буде залежати успіх продажу. Перш ніж вибирати БТІ для цього, переконайтеся, що йдете на контакт зі справжніми професіоналами, які мають сертифікати і всі необхідні документи, що підтверджують їх кваліфікованість та професійну діяльність. Пам’ятайте, будь-яка помилка в такого роду документі тягне за собою серйозні наслідки, з якими буде дуже важко боротися. Наше бюро технічної інвентаризації надає тільки якісні послуги від професіоналів своєї справи.

Надійна компанія для оформлення документів на майно

В Україні постійно проводяться нові реформи, вносяться зміни до законопроектів, і багато людей змушені звертатися до фахівців, щоб убезпечити себе і своє майно. Деякі стають власниками нових приміщень, розвиваючи таким чином ринок нерухомості в Україні. Щоб вступити в законні права або правильно продати нерухомість, важливо провести цілий ряд експертиз і отримати відповідні документи. Це не тільки убезпечить Вас від шахраїв, а й дасть гарантію на законний і безпечний продаж або купівлю.

Отримання технічного паспорта – також поширена послуга для наших клієнтів в Тернополі. Поширена, тому що цей документ відображає всі технічні характеристики приміщення, і якщо в ньому проводилися які-небудь зміни, потрібна видача нового технічного паспорта. Якщо в квартирі або будинку відбулися зміни в плануванні, змінена їх фактична площа, Ви повинні запросити фахівців з метою фіксування цих змін. Не зробивши цього, Ви отримаєте додаткові проблеми, якщо захочете переоформити житло на іншу людину, здати його в оренду або продати.

Наше БТІ займається оформленням і видачею нових тех. паспортів. Ми стежимо за законністю проведення експертиз, тому, довіряючи нам оформлення документів, Ви можете бути спокійні: вони будуть зроблені на професійному рівні. Також, ми гарантуємо відсутність затримок, тому якщо Вам необхідно буде укласти документацію в короткі терміни, сміливо звертайтеся до нас! У нас працюють фахівці з професійною освітою і багаторічним досвідом роботи в юриспруденції. Вони знають, як вийти зі складної ситуації і коректно оформити всі важливі документи.

Замовити