Працівники Товариства з обмеженою відповідальністю «Міське бюро технічної інвентаризації» працюють на ринку надання послуг щодо нерухомого майна більше двадцяти років. За цей час ми набули практичного досвіду з проведення всіх технічних процедур та виготовлення документації. Чинники, які надають нам низку переваг серед інших БТІ Тернополя, розглянемо нижче.

Широкий спектр послуг та високий професіоналізм членів колективу БТІ

міське бюро технічної інвентаризації у ТернополіТОВ «Міське БТІ» надає комплекс послуг з оформлення дозвільної, технічної та супровідної документації на всіх єтапах будівництва. Якщо потрібна технічна інвентаризація нерухомого майна, ми здійснимо процедуру з дотриманням всіх вимог, без порушення встановлених термінів. Отримаєте технічний паспорт і зможете розпоряджатися нерухомістю на власний розсуд.

Маємо в штаті досвідченого оцінщика, тому експертна оцінка нерухомого майна здійснюється нами на законних підставах. Отримані внаслідок оцінки майна документи мають юридичну силу й можуть бути пред’явлені до будь-яких установ за їх вимогою.

Працівники ТОВ «МБТІ» атестовані та мають кваліфікаційні сертифікати . Досвідчені спеціалісти вдало поєднують досконале знання відомчих законів та підзаконних актів з практичним досвідом роботи в своїй сфері. Замовник завжди отримує документ, що максимально враховує його інтереси.

Оцінка нерухомого майна в Тернополі та області здійснюється з урахуванням всіх чинників, що впливають (чи можуть вплинути в майбутньому) на ціну об’єкта. Фахівець добере такий метод оцінки, який виявиться найбільш вигідним для клієнта.

Гарантований  результат та економія часу

Наші фахівці постійно слідкують за змінами чинного законодавства щодо надання послуг та ведення технічної документації. Це виключає можливість допущення помилок чи неточностей при оформленні документів та довідок бті.

міське бюро технічної інвентаризації у ТернополіДержавні установи та органи контролю висувають до БТІ жорсткі вимоги щодо якості проведення інженерних робіт, технічної інвентаризації та виготовлення супровідної документації. Наші спеціалісти володіють правовими аспектами збору даних, їх документальним оформленням та подачею. Тому для замовника отримання потрібних документів не перетвориться на проблему, і реєстрація нерухомості в Тернополі пройде без жодних запитань держреєстратора.

Введена послуга замовлення послуг онлайн дозволяє зекономити не тільки час, а й кошти, витрачені на дорогу (особливо, якщо Ви живете не в самому Тернополі, а в області). Для отримання низки документів Вам не потрібні постійні відвідини нашого офісу. Достатньо на головній сторінці сайту натиснути на кнопку «Замовити» та обрати з розміщеного в заяці переліку вид документу, який Вам необхідно отримати.

Реєстрація права власності в Тернополі стала тепер нескладною процедурою після залишення запиту на нашому сайті та отриманих консультацій спеціалістів,

Корисну інформацію щодо здійснення основних послуг відвідувачі знайдуть на сайті, скориставшись зручним меню. Але кожне питання, з яким до нас звертаються, має свої нюанси. Оптимальні шляхи вирішення підкажуть наші фахівці.

Так, оцінка будинку в Тернополі не може здійснюватися за шаблоном. Необхідно враховувати технічний стан споруди, місце розташування, віддаленість від комунікацій та магістралей. Оцінщик проконсультує щодо всіх тонкощів, щоб висновки документу були для клієнта цілком зрозумілі.

Висока культура обслуговування та ціни, що сподобаються кожному

Команда ТОВ «Міське БТІ» цінує кожного замовника. Ми з належною увагою ставимося до побажань усіх клієнтів. Якщо реєстрація будинку в Тернополі, наприклад, має здійснитися терміново, строки виконання необхідних технічних робіт можна прискорити за домовленістю.

Виконання всіх видів робіт на об’єкті нерухомості узгоджується із замовником, проводиться у визначений час. Ми не затягуємо терміни виготовлення документації, тому що поважаємо клієнтів.

Ми працюємо на ринку нерухомості не перший рік. Маємо вдячних клієнтів і дорожимо власним реноме. Тому працюємо прозоро, без прихованих комісій. Як наслідок, вартість наших послуг нижча, ніж в інших БТІ Тернополя.

Якщо Вам потрібна технічна інвентаризація, Тернопіль може запропонувати декілька установ, що мають право на її проведення. Однак, спочатку порівняйте ціни за цю процедуру в різних бюро. Ми переконані, що наші розцінки сподобаються клієнтам. Причому, всі послуги коштують у нас дешевше. Натисніть на посилання щоб дізнатися які можна оформити довідки з БТІ

Працюючи згідно норм законодавства, наші працівники не розголошують інформацію, отриману внаслідок проведення обстежень нерухомості тощо.

Замовити