Експертна оцінка нерухомого майна – складний багатогранний процес, який проводиться під контролем фахівця з відповідним досвідом роботи та наявними дозвільними документами. Згідно чинного законодавства особа-оцінювач повинна бути занесена до єдиного реєстру, який веде Фонд Державного Майна, та мати відповідний сертифікат і документи, що підтверджують проходження регулярних курсів підняття кваліфікації.

Оскільки нормативна грошова оцінка багатоетапна справа, то перевагу при виборі компанії, яка буде займатися процесом, варто віддати перевагу тій, яка має більший досвід роботи і вже встигла зарекомендувати себе за місцем роботи. Тернопіль має низку компаній, які проводять оцінку майна. Однак лише ТзОВ «МБТІ» має значний досвід, що дозволяє проводити роботу максимально швидко і якісно, використовуючи індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Які етапи проходять наші спеціалісти під час експертної оцінки майна?

Експертна оцінка майна проводиться в кілька етапів. При цьому ваша особиста присутність може знадобитись як на одному з них, так і на всіх, в залежності від того, що послужило причиною проведення оцінки.

послуга проведення ескпертної оцінки майна у тернополі у міському бюро технічної інвентаризаціїПершим етапом проведення експертної оцінки полягає в визначенні мети проведення такої роботи і звернення до ТОВ «МБТІ». Ви одразу дізнаєтесь всі необхідні деталі, включаючи попередню вартість і термін виконання. Однак в залежності від ситуації ці показники будуть змінені, про що ви будете додатково проінформовані. Це пов’язано з тим, що виконання оцінки на деяких об’єктах, особливо на недобудованих, вимагае залучення додаткових спеціалістів. Але в будь-якому випадку ТОВ «Міське БТІ» виконає всі роботи вчасно. Вартість послуг, які ви отримаєте, звернувшись до ТзОВ «МБТІ», буде значно менше, ніж в будь-якій іншій компанії.

Після цього проводиться уточнення всіх необхідних даних та збираються необхідні документи для того, щоб грошова оцінка була проведена відповідно нормативних положень. В тому випадку, якщо було втрачено частину потрібної документації, ви отримаєте її у нас, адже оцінка майна – далеко не єдина послуга, яку надає ТОВ «МБТІ».

Наступним кроком буде власне проведення оцінювальних робіт. При цьому використовується низка методів, які дозволяють встановити реальну ринкову вартість. В разі необхідності вам буде проведена технічна інвентаризація, що значно зменшить витрати вами часу та фінансів. Спеціалісти компанії «МБТІ» швидко виконають всі необхідні роботи, що дозволить вам навіть в короткий термін отримати всі потрібні документи. Ми пропонуємо вам індивідуальний підхід, що дозволяє отримувати все необхідне протягом 5 днів, а іноді і швидше.

Останнім етапом стає складання звіту та його передача вам. Після цього ви можете проводити всі необхідні дії з власним майном. Натисніть на посилання щоб детальніще дізнатись про важливість правильності проведення еспертної оцінки майна у Тернополі

Документи що потрібно надати для проведення оцінки нерухомості у Тернополі

Звертаючись до нашого бюро технічної інвентаризації варто пам’ятати про те, що для проведення оцінки майна варто надати максимальну кількість інформації, а також низку документів. Це необхідно для встановлення реальної вартості нерухомості. Серед інших найважливіше місце займають такі:послуга проведення ескпертної оцінки майна у тернополі у міському бюро технічної інвентаризації

  • документи, що дозволять підтвердити праву власності на майно (оренда, власність тощо);
  • документи БТІ на об’єкт нерухомості;
  • всі відомості про наявність обтяжень у встановленого об’єкта, включаючи заставу, боргове зобов’язання, наявність осіб що орендують приміщення, юридичні застереження, договори, акти, спеціальні податкові обкладення (якщо такі присутні) і інші обмеження для використання;
  • інформація про фізичну межу нерухомості (геодезична зйомка або ж карта з позначкою місця розташування оцінюваного об’єкту);
  • данні про споруди, котрі входять до складу об’єкту (якщо такі є);
  • документ, який підтверджує замовника оцінки (паспорт або ж будь-який інший документ, що замінює його);
  • документи, що підтверджують особу власника нерухомості (в тому випадку, коли замовник і власник різні особи);
  • документи видані БТІ – проведення технічної інвентаризації, виписка з тех.паспорта, поверховий план і експлікація до нього.

Виготовити технічний паспорт в Тернополі для вас може ТОВ «МБТІ».

Як замовити послугу експертної оцінки майна у Тернополі?

Достатньо звернутися до БТІ в Тернополі, що знаходиться за адресою 46003, м. Тернопіль, вул. За Рудкою, 35 (колишня адреса – бульвар Т.Г. Шевченка, 1), і надати всі потрібні документи. Значною перевагою в порівняні з іншими компаніями є той факт, що ми першими в Україні запустили онлайн замовлення послуг, що дозволить вам заощадити час. Для цього достатньо завітати на сайт нашої компанії – bti.te.ua і в розділі «Замовити послугу» вказати всі потрібні данні.

Заощаджуйте власні кошти та час разом з нами. Ми оперативно виконаємо весь спектр робіт, після чого ви зможете проводити будь-які дії з вашим нерухомим майном.

Замовити