Оцінка майна доволі важлива справа, займатися якою повинні професіонали. Особливо після того, як Кабінет Міністрів разом з Фондом Державного Майна запровадив зміни в процедурі проведення оцінки майна (нерухомості) та встановив вимоги до осіб-оцінювачів. Це значно зменшило кількість компаній, котрі можуть проводити необхідні роботи по оцінці майна. Нормативна грошова оцінка тепер може бути виконана виключно сертифікованими працівниками, які внесені до відповідного реєстру.

В місті Тернопіль кожен бажаючий може звернутися до ТзОВ «МБТІ» для отримання необхідної документації. У нас працюють сертифіковані працівники, які можуть виконувати цілий спектр робіт:

  • експертна оцінка нерухомого майна;
  • виготовлення технічної документації, включаючи проведення технічної інвентаризації;
  • реєстрація майнових прав;
  • виготовлення технічного звіту, тощо.

Отримати всі необхідні послуги можна в одному місці, завітавши до ТзОВ «Міське БТІ».

Чому варто завітати саме до нас за послугою експертної оцінки майна?

послуга проведення ескпертної оцінки майна у тернополі у міському бюро технічної інвентаризаціїЗгідно чинного законодавства на проведення такого виду робіт як грошова оцінка відводиться 14 днів, однак ми проведемо її швидше. Індивідуальний підхід до кожного клієнта дозволяє впоратись за 5 днів, а в окремих випадках і швидше. Однак варто враховувати один нюанс – термін дії звітної документації складає лише 6 календарних місяців, після чого треба звернутися за проведенням повторної оцінки.

Для прискорення процедури і повної можливості її проведення варто надати низку документів, зокрема – технічний паспорт, в Тернополі зробити який можна також в нас. Це дозволить врахувати всі особливості оцінюваного об’єкта і визначити його реальну ринкову вартість. Після чого об’єкт нерухомості можна продати, передати в оренду або виконати іншу операцію, виплативши відповідні збори до державного бюджету.

Які переваги ви отримаєте звернувшись до Міського бюро технічної інвентаризації у Тернополі?

Обираючи БТІ в Тернополі варто звернути увагу на те, що видача деяких довідок проводиться виключно нашою організацією. В поєднанні із значно меншою вартістю інших послуг звернення саме до нас дозволить вам заощадити не тільки фінанси, але й власний час.

послуга проведення ескпертної оцінки майна у тернополі у міському бюро технічної інвентаризаціїШвидке виконання співробітниками нашого БТІ оцінки майна дасть вам можливість вже через кілька днів отримати документи необхідного зразку і приступити до потрібних операцій з майном. Для замовлення потрібних робіт варто завітати до нашого офісу за адреоюі 46003, м. Тернопіль, вул. За Рудкою, 35 (колишня адреса – м. Тернопіль, бульвар Т.Г. Шевченка, 1).

Експертна оцінка майна – важливий етап, без якого неможливо передати майнові права іншій особі. Якщо раніше отримати необхідні документи можна було в багатьох осіб-оцінювачів, то зараз, після введених змін, кількість таких компаній зменшилась, що призвело до черг. Однак ми вирішили й цю проблему, першими в Україні ввівши онлайн замовлення потрібних документів. Для цього достатньо відвідати наш сайт bti.te.ua і заповнити всі необхідні поля у відповідній вкладці меню.

Що потрібно знати перед зверненням до нас?

Варто пам’ятати, що ТзОВ «МБТІ» надає широкий спектр послуг пов’язаних з оцінкою майна (нерухомості), технічною документацією, виготовленням звітів та інших необхідних паперів. Однак від клієнта вимагається надання певних документів:

  • свідоцтво про право власності на майно;
  • акт технічної інвентаризації;
  • інші документи.

Таким чином важливо мати максимальну кількість документів або ж одразу замовити і їх виготовлення. Технічна інвентаризація, оцінка майна та ряд інших важливих документів будуть виготовлені в максимально короткий час, що іноді буває вкрай важливо. Завітавши в наше бюро технічної інвентаризації, ви можете розраховувати на високу якість обслуговування, адже ми маємо більш ніж 10-тирічний досвід проведення подібних робіт. Врахування всіх факторів з використанням різних методів для оцінки дозволить отримати точну ринкову вартість вашого майна. Натисніть на посилання щоб дізнатися детальніше про етапи проведення експертної оцінки майна у Тернополі

Обравши нас, ви отримуєте низку переваг, включаючи можливість замовлення послуги в режимі онлайн. Економія часу й фінансів – також перевага, яка стане доступною для вас після звернення до нас. Можливість отримати необхідну інформацію і підготувати все необхідне завчасно також стане важливою перевагою. Ми завжди раді допомогти вам з виготовленням потрібних документів поки ви будете займатися іншими справами.

Замовити