Експертна оцінка нерухомості, на сьогоднішній день, вважається однією з найбільш популярних і важливих послуг. Такий процес вважається одним з основних видів оціночної діяльності, який складається з таких об’єктів нерухомого майна, як:

  • Оцінка міських квартир, приватних і заміських будинків, окремих кімнат в комунальних квартирах, частини будинку.
  • Оцінка гаражів або місць для паркування автомобільного транспорту.
  • Оцінка офісів, складських, торгових або виробничих приміщень.
  • Оцінка земельних територій (дачні та садові ділянки), а також парків, скверів та інше.
  • Оцінка великих споруд, таких як мости, естакади, дороги, під’їзні шляхи.
  • Оцінка об’єктів, які ще знаходяться на стадії будівництва або в процесі капітального ремонту.

Швидка і якісна експертна оцінка нерухомого майна

Оцінка нерухомого майна. БІТ ТернопільЕкспертна оцінка нерухомості або, як ще прийнято її називати, незалежна оцінка, не вважається результатом тільки фізичних особливостей певної ділянки і її відповідного поліпшення. Адже, в першу чергу, це оцінювання всіх майнових прав, які безпосередньо пов’язані з конкретним об’єктом. У деяких ситуаціях, при експертній оцінці в Тернополі може знадобитися точне визначення вартості всіх прав на майно, а в іншому випадку – будуть оцінюватися виключно окремі права (наприклад, право на оренду ділянки та інше).

Оцінка власної міської квартири або приватного будинку – це, мабуть, один з найважливіших кроків, який не варто ігнорувати, щоб не упустити шанс продати або ж придбати об’єкт за бажаною ціною. У БТІ проводиться грамотне оцінювання з додатковим застосуванням спеціальної методології та конкретних етапів. Таким чином, вартість певної споруди встановлюється, завдяки порівняльному або доходному способу, який дозволяє врахувати всі зіставні властивості недавно проданого майна на сучасному ринку.

Представлена оцінка є досить важливою для проведення багатьох процедур. Наприклад, можна оцінити власне майно для іпотеки або ж для нотаріуса. Однак, як показує практика, даний спосіб особливо популярний в тому випадку, коли власник бажає продати будинок або квартиру.

Така оцінка базується на певній кількості всіляких важливих показників, які можуть дещо ускладнити процес точного визначення вартості. Як правило, до списку таких «показників» прийнято відносити конкретне місце розташування ділянки або будинку, розвиток інфраструктури і престижність району, кількість поверхів, стан всіх документів на будинок та інше.

Що потрібно для того щоб замовити експертну оцінку нерухомого майна?

Необхідний перелік паперів для складання звіту з оцінки міської квартири і будинку:

  • Копія технічного паспорта в Тернополі.
  • Копія документів, що підтверджують ваше право власності на дану споруду – договір купівлі-продажу, акт передачі майна у спадок, договір обміну або дарування.
  • Копія паспорту, а також ідентифікаційного номеру клієнта для подальшого оформлення замовлення.
  • Державний акт на земельну територію або ж виписка з реєстру (для власників приватних і заміських будинків).

Тепер, проведення експертної оцінки нерухомого майна можна здійснити в гранично короткі терміни – всього за 24 години. Таким чином, ви зможете заощадити не тільки свій вільний час, а й отримати дійсно професійну консультацію від фахівців з багатим досвідом роботи в даній сфері. Все, що вам потрібно буде зробити, так це залишити відповідну заявку, яку наші спеціалісти моментально приймуть до уваги. Після цього, клієнт отримує унікальну можливість проконсультуватися з оцінювачем і отримати спеціальний звіт про виконану роботу.

Більше інформації про організацію та проведення оцінки від експертів на нашому офіційному сайті bti.te.ua.

Замовити