На сьогоднішній день практично кожен другий житель нашої країни хоча б раз стикався з інвентарною справою, реєстрацією права власності на певне майно, експертною оцінкою та іншими процесами в данній сфері, в результаті яких доводиться чекати готовий пакет документів протягом тривалого часу.

Наше бюро технічної інвентаризації в Тернополі пропонує своїм клієнтам повний комплекс послуг, по закінченню виконання яких замовник отримує унікальну можливість – отримати весь пакет необхідних паперів в максимально короткий термін. Основна гарантія нашої компанії, перш за все, полягає в наданні професійних послуг від спеціалізованих співробітників, котрі мають досить багатий досвід у цій сфері, а також вигідні умови співпраці.

Інвентаризаційна справаІнвентаризаційна справа в БТІ здійснюється в зазначені терміни, які попередньо узгоджуються, безпосередньо з самим клієнтом. Наприклад, якщо ваші проблеми вимагають негайного вирішення, тоді фахівці моментально визначать весь фронт роботи, поділивши загальний процес на певні етапи, щоб одразу розкласти усе по полицям. Таким чином, ви зможете отримати необхідні папери і звіти про виконану роботу якомога швидше, а це – економія не тільки вашого вільного часу, але й нервів.

Особливості інвентаризаційної справи на квартиру

Інвентаризація являє собою опис майна, в результаті чого фахівець може з легкістю вказати деякі його особливості, які фіксуються в державному реєстрі. По закінченню всіх робіт клієнт може отримати на руки певний пакет документів.

Наші професіонали постаралися максимально спростити цю процедуру для клієнтів, попередньо розділивши технічну інвентаризацію нерухомого майна на кілька етапів:

  • В першу чергу, знадобитися скласти відповідний договір, в якому важливо прописати і згадати про основні умови співпраці.
  • Обробка клієнтського запиту і виїзд фахівця за вказаною адресою. Здійснюється експертна оцінка майна, яка складається з огляду всієї території і конкретної квартири.
  • Складання всієї необхідної документації, про яку було вказано раніше.
  • Клієнт отримує в обумовлені терміни всі папери і відповідний звіт, який підтверджує виконання конкретних робіт.

Проведення технічної інвентаризації та отримання необхідних документів

В результаті інвентаризації кожен клієнт має можливість отримати такі важливі документи:

  • Виготовлення технічного паспорту в БТІ на міську квартиру, приватний або заміський будинок, на нежитлові споруди та окремі приміщення, на дачні будинки або будівлі, в яких були незакінчені будівельні та ремонтні роботи.
  • Виготовлення інвентарної справи на новобудову і багатоповерхові будинки.

Технічна інвентаризація Крім того, наша компанія надає можливість отримати спеціальні довідки, що свідчать про відповідний технічний стан тієї чи іншої споруди, підтвердження про відсутність або наявність споруд на певній земельній території, довідка про конкретну готовність об’єкту (в процентному співвідношенні) до закінчення капітального ремонту або ж будівельних робіт.

Всі перераховані вище документи можна отримати в максимально короткі терміни. Наші кваліфіковані працівники допоможуть швидко обробити подану заявку і моментально вирішити конкретну проблему. На сайті bti.te.ua зазначений повний комплекс послуг, які ви можете отримати прямо зараз. Ми цінуємо увагу і час своїх клієнтів, тому всю роботу виконуємо якісно і завжди вчасно. Фахівці завжди стежать за зміною становища в чинному українському законодавстві, що дозволяє нам залишатися компетентними в питаннях, пов’язаних з оцінкою майна.

Замовити