Команда ТОВ «Міське БТІ» прагне скасувати стереотип про життя невеликих провінційних міст. Так, населення мегаполісів живе бурхливим життям, а брак часу на походи в офіційні установи компенсує онлайн спілкуванням. Але це не означає, що жителі Тернополя та області також не можуть скористатись зручностями, що їх надає інтернет.

Та й до Європи Тернопіль значно ближче, ніж столиця. В побуті європейців онлайн замовлення різноманітних послуг — явище звичайне. То чому б не запровадити такий стиль життя в нашому місті? ТОВ «МБТІ» пропонує замовити через мережу виготовлення довідки будь-якого призначення. Якщо Вам потрібна технічна інвентаризація, то й її проведення можна узгодити дистанційно та експертну оцінку онлайн.

Для чого потрібна довідка з бті

Нерухомість посідає особливе місце серед інших громадянських прав. Як можна обійтися без власного житла? Через велику соціальну вагу та високу вартість нерухомого майна часто виникають суперечки між співвласниками або господарем та бажаючими захопити його власність. Для того, щоб в будь-якій ситуації захистити свої права, потрібно мати відповідні документи, які виготовляють, з посеред інших, і БТІ Тернополя.

Найголовніше, що Вам потрібно — це реєстрація права власності. Реєстратор не проведе процедури, якщо не була проведена інвентиризація, а в окремих випадках, експертна оцінка нерухомого майна. Не лякайтеся, що це забере багато часу:

По-перше, оформивши правовстановлюючі документи один раз, власник отримує безроздільне право розпоряджатися набутим майном на свій розсуд впродовж усього життя.

По-друге, колектив ТзОВ «МБТІ» значно скоротить часові витрати замовника через запровадження послуги онлайн замовлення послуг бті.

132d08c75bdc8f9e4a701d38b9530d93Переваги співпраці через онлайн сервіс

З нами Вам не доведеться відстоювати довжелезні черги, заповнювати безліч паперових форм. Ви не змушені будете підлаштовуватися під нас, чекаючи виїзду працівників для зняття замірів; не лічитимете дні та тижні, щоб отримати готовий документ.

ТОВ «МБТІ» усім своїм клієнтам надає можливість:

  1. Залишити заявку на отримання будь-якої довідки бті, технічного паспорту, інвентарної справи та оцінки майна не виходячи з дому, в любий час доби.
  2. Отримати безкоштовну консультацію з нагальних для замовника питань, як то оцінка нерухомого майна в Тернополі.
  3. Передати необхідні документи для виготовлення замовлення нам на електронну пошту,  або передати нашому працівникові під час зустрічі на об’єкті.
  4. Призначити виїзд інженера для здійснення огляду та взяття замірів в зручний для клієнта час.
  5. Отримати максимум уваги до деталей справи замовника, особливо коли потрібна експертна грошова оцінка в Тернополі. Наш оцінщик має багаторічний практичний досвід, тому проведе оцінку майна, максимально вигідно для клієнта, з урахуванням усіх чинників та в межах Закону.

Якщо Ви звернетесь до нас, в межах послуг онлайн, то завітати до офісу доведеться лише один раз — для отримання готової документації.

Алгоритм отримання послуги онлайн

Щоб пояснити наочно, як працює онлайн замовлення послуг, розглянемо конкретний випадок. Припустімо, замовнику необхідний технічний паспорт та оцінка. Тернопіль має декілька установ, що мають право виконати цю процедуру. Щоб уникнути зайвої біганини по різним інстанціям, зверніться до нас. Тоді ви пройдете такий шлях:

  • Крок перший. Ви, як власник майна, Заповніть заявку, розміщену на головній сторінці сайту. Вкажіть свої дані, фактичну адресу проживання та дійсний телефон. Оберіть вид послуги, якої потребуєте, з переліку, розміщеного нижче. Усі послуги можна замовити одночасно. Відправте запит.
  • Крок другий. Дізнайтесь про порядок здійснення послуги на нашому сайті, перейшовши за посиланням за її назвою. Підготуйте копії необхідних документів, вказаних у відповідній статті.
  • Крок третій. Дочекайтесь дзвінка від нас та домовтесь про зустріч з нашим спеціалістом для проведення обстеження об’єкту нерухомості. Уточніть всі запитання щодо документації: повний пакет можете передати інженерові під час його приїзду, узгодити оплату та реквізити Банку.
  • Крок четвертий. Відвідайте офіс та заберіть готовий технічний паспорт та супровідні довідки.

Як бачите, з перерахованих чотирьох етапів, Вам лише раз доведеться виділити час на поїздку до нашої установи. Все інше ми беремо на себе. З нами оцінка будинку в Тернополі не виглядає обтяжливою процедурою.

Замовити послугу БТІ онлайн можна не лише в великих містах, а відтепер — й у Тернополі. Це значно спрощує реалізацію прав жителів нашого міста та області. Натисність на посилання щоб дізнатись про переваги послуги оналайн довідки з БТІ

Наголошуємо, що онлайн замовлення можна здійснити лише для тих послуг, що вказані в переліку форми заяки (крок перший).Ми готові взяти на себе Ваші турботи, а ще — зекономити час та гроші!

Замовити